اسماعیل محمد صلاحی گرافیست و طراح وب
جمعه 4 اسفند 1396.
الجمعة 8 جماد ثاني 1439.
-
Feb 23 2018.
-
 

طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ

دسر ژله نوشابه با یخ دسری مناسب برای بعد از میل کردن غذایی خوشمزه در کنار خانواده و یا حتی در روزهای گرم تابستانی است .

آماده سازی : ۲۰ دقیقهمورد مصرف : دسر

مواد لازم جهت تهیه ژله نوشابه با کف و یخ برای ۴ نفر :

ژله آلوئه ورا۲ بسته نوشابه مشکی و گازدار۱ لیوان آب جوش۲ لیوان

طرز تهیه ژله نوشابه با کف و یخ :یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم .

آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.

یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیم بند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.

برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریم ببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعی تر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.

ژله پیتزا

ژله ﺍﻟﻮﺋﻪ ﻭﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﺣﻞ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺑﻪ ﺩﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺮﺳﻪ . ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﺮ ﺧﺎﻟﯽ ﺷﯿﺮﯾﺎ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﻫﻤﺪﻣﺎﯼ ﻣﺤﯿﻂ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮊﻟﻪ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﺑﻪ ﻗﻄﺮ ﺩﻭ ﺳﺎﻧﺖ ﮐﻒ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﯾﺮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺗﺮﺟﯿﺤﺎ ﻗﺎﻟﺐ ﺗﺎﺭﺕ ﺑﺰﺭﮒ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﺑﺒﻨﺪﻩ .ﺑﻌﺪ ﯾﻪ ﻇﺮﻑ ﮔﺮﺩ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭﯼ ژله ﻭ ﺑﻘﯿﻪ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺩﻭﺭ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺭﻭﯼ ﮊﻟﻪ ﻗﺒﻠﯽ ‏(ﻣﯿﺨﻮﺍﯾﻢ ﻭﺳﻂ ﮊﻟﻪ ﮔﻮﺩ ﺑﺸﻪ ‏)ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﻪ. ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﺍﺏ ﮔﺮﻡ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺗﮑﻮﻧﺶ ﺑﺪﯾﻦ ﺗﺎ ﺍﺯ ﮊﻟﻪ ﺟﺪﺍ ﺷﻪ . ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﻣﺜﻞ ﻣﻮﺯ -ﮐﺸﻤﺶ - ﺳﯿﺐ - ﺍﻧﮕﻮﺭ ﻭ ﻫﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺮﺱ ﺭﻭ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﺜﻞ ﻣﺨﻠﻔﺎﺕ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﮔﻮﺩﯼ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ

بعد ﯾﮑﻢ ﮊﻟﻪ ﺍﻧﺎﻧﺎﺱ ﺣﻞ ﺷﺪﻩ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻭ ﻧﯿﻢ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﮐﻪ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭﺵ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﺗﺎ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺑﻪ ﮊﻟﻪ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﭽﺴﺒﻦ.ﺑﻌﺪ ﺑﻘﯿﻪ ﮊﻟﻪ ﺯﺭﺩ ‏( ﺍﻧﺎﻧﺎﺱ‏) ﺭﻭ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﺸﻪ.ﺑﻌﺪ ﺩﻭﺭ ﮊﻟﻪ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺯﯾﺮ ﺍﺏ ﮔﺮﻡ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ ﺗﺎ ﺍﺯ ﻇﺮﻑ ﺟﺪﺍ ﺑﺸﻪ ﻭ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﻗﺮﺍﺭﺵ ﺑﺪﯾﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺭﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﮔﺮﺩﻭﻧﯿﺪ.

ﻣﺜﻞ ﭘﯿﺘﺰﺍ ﺷﺶ ﯾﺎ ﻫﺸﺖ ﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ کمی ﭘﻮﺩﺭ ﻧﺎﺭﮔﯿﻞ ﯾﺎ ﺷﮑﻼﺕ ﺳﻔﯿﺪ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﭘﻨﯿﺮ..

طرزز تهیه ژله آکواریومی

این تزئین ژله را می توانيد درجشن تولد بچه ها استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه ژله آکواریومی:

-ژله آبی

-پاستیل به شکل ماهی و ...

-شکلات های سنگی

برای تهیه این ژله از ژله آبی رنگ استفاده می کنیم ومی توانید توی تنگ ماهی درست کنید تا واقعی تر به نظر بیاد .یا توی ظرف پیرکس مستطیل که تداعی آکواریوم بشه.از پاستیل به شکل ماهی، کوسه، ستاره دریایی و... وهمچنین پاستیل هایی که الان به اسم پاستیل ترش فروخته می شه به عنوان گیاهان دریایی و جلبک میتوان برای تهیه این ژله استفاده کرد.

طرز تهیه ژله آکواریومی:

ژله رو طبق دستور روی قوطی درست می کنیم.و اون رو توی یخچال می ذاریم.تا زمانی که به غلظت سفیده تخم مرغ برسه.مواظب باشید کاملا بسته نشود.شکلات های سنگی رو ته ظرف میریزیم و ژله رو با قاشق آروم روی اونها می ریزیم.بعد با انبر شیرینی ماهی ها و گیاهان دریایی رو توی ژله می گذاریم.

درباره درست کردن ژله حتما" خیلی شنیده ايد. شما با خرید یك بسته پودر ژله و خواندن دستور پشت بسته ژله به راحتی می توانید ژله خوشمزه و خوشرنگي را درست کنید.برای درست کردن ژله نیاز به آب سرد و آب جوش به يك ميزان است.

اما ژله ای که به این سادگی درست میشود خودش را در ظرفي مناسب یا با تزئیني زيبا بهتر نشان میدهد. یك غذای خوب سه جنبه داره: مزه غذا که 50 ، دوم قیاقه غذا ودر نهايت عطر و بوی غذا که 10 درصد جذابیت غذا را شامل مي شود.

برگرداندن ژله:

در داخل ظرفی که براي تهيه و فرم دادن ژله انتخاب كرده ايد آب سرد بریزید و خالي كنيد تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مايع را در آن بریزید.

بعد از بستن ژله اول لبه های ژله را با کارد از قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در ظرف آب جوش قرار دهيد و بعد يك ظرف مسطح رو خیس کنید و روی دهانه قالب ژله قرار دهيد و بعد دستتون را بر گردانید .با این کار(خیس کردن ظرف) می توانید در صورتي كه ژله وسط ظرف نبود با یه تکان آن را وسط ظرف بیاورید.

نكاتي در رابطه با ژله:

هيچ گاه از آناناس تازه براي تهيه ژله استفاده نكنيد. آناناس شامل آنزيمي است كه مانع از بسته شدن ژله خواهد شد.براي تزيين ژله از كمپوت آنانس استفاده كنيد. مي توانيد آنانس تازه را براي مدت كوتاهي مثلا 5 دقيقه بجوشانيد تا آنزيم آن از بین برود.درباره آناناس كال، راهكار لذيذي توصيه مي كنيم.قسمت سر و پوست آن را جدا كنيد. ورقه ورقه ببريد و در ظرفي بريزيد. روي آن را با آب و شكر بپوشانيد و چند دقيقه بجوشانيد. سپس درون يخچال قرار دهيد تا ترد و خوشمزه شود.