اسماعیل محمد صلاحی گرافیست و طراح وب
چهارشنبه 27 تير 1397.
الأربعاء 6 ذو القعدة 1439.
-
Jul 18 2018.
-
 

طرز تهیه آش آبغوره برای افطار ماه رمضان

آش یکی از خوراکی های مورد علاقه ایرانیان در سفره های افطار ماه رمضان است. این بار برای سفره افطارتان آش آبغوره را امتحان کنید.

مواد لازم برای آش آبغوره :  بلغور پخته گندم یک لیوان  برنج  نصف لیوان بال و گردن مرغ  200 گرم  لوبیا سفید  نصف لیوان نخود نصف لیوان عدس یک‌ سوم لیوان * سبزی آش 500 گرم نعنا داغ و پیاز داغ از هر کدام پنج قاشق غذاخوری آبغوره یک لیوان نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم * سبزی آش : شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و اسفناجطرز تهیه آش آبغوره : ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس و آب آنها را چند بار عوض کنید و سپس بپزید. مرغ را هم پخته و از استخوان جدا کنید و همه مواد را درون قابلمه بریزید و با آب مرغ بپزید. نیمی از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه به مواد آش اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شده و آش جا بیفتد و به غلظت کافی برسد. در انتها آبغوره را افزوده و بعد در ظرف مناسب بکشید و روی آش را با نعنا داغ و کمی پیاز داغ تزئین کنید. منبع: بیتوته